Jolie Travel Family- Agentie de turism Constanta
Calatorim fara restrictii !! 94 euro!!! Sejur 4 zile, 1 Iunie -Nisipurile de Aur-Hotel Slavey 4*-all inclusive.Transport individual
29.05.2021
01.06.2021
Adăugată în: 27.05.2021
Servicii incluse
Cazare 3 nopţi
Masă all inclusive
Nu sunt incluse
Taxe locale
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Transport individual

* Oferta valabila la data afisarii pe site in limita locurilor disponibile.
* Taxa de statiune 5 euro/pers

94 €
de persoană

Hotel Slavey 4****

Cazare: Hotelul are un total de 232 de unități – 165 camere duble și 65 camere duble mari, cu aer condiționat individual. Facilitățile din toate tipurile de camere includ: aer condiționat individual, TV, telefon, mini-frigider, baie cu cabină de duș și toaletă și uscător de păr. Toate camerele au balcon. Hotelul are 4 lifturi.

DBL 2 + 1:
 (partea parcului hotelului) – Suprafață aproximativă de 27 mp Paturile sunt paturi twin. Este disponibil un singur pat suplimentar – fotoliu extensibil sau pătuț de copii. Capacitatea maximă este de 2 adulți + 1 copil. Pax până la 17,99 ani este permis pe un pat suplimentar.
DBL 2 + 1 vedere laterala la MARE: (partea de mare a hotelului, dar vedere la mare nu este garantată) Suprafață aproximativă 27 mp Paturile sunt twin. Camerele sunt situate în partea de mare a hotelului, dar vedere la mare nu este garantată. Este disponibil un singur pat suplimentar – fotoliu extensibil sau pătuț de copii. Capacitatea maximă este de 2 adulți + 1 copil. Pax până la 17,99 ani este permis pe un pat suplimentar.
DBL 2 + 1 LARGE / DBL 2 + 2 LARGE: (partea parcului hotelului) – Suprafață aproximativă 32 mp Paturile sunt paturi twin sau duble. Patul suplimentar este o canapea dublă + opțiune pentru pătuț. Capacitatea maximă este de 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii.
* Cazarea 3 + 1 este permisă numai dacă al treilea adult are vârsta cuprinsă între 13 și 17,99 ani. Cazare interzisă 3 + 1 când toți cei 3 adulți au peste 17,99 ani.
DBL 2 + 1 LARGE  / DBL 2 + 2 LARGE Svedere laterala la MARE: (partea de mare a hotelului, dar vedere la mare nu este garantată): Suprafață aproximativă 32 mp Paturile sunt două paturi twin sau duble. Camerele sunt situate în partea de mare a hotelului, dar nu este garantată vederea la mare. Patul suplimentar este o canapea extensibilă dublă + opțiune pentru pătuț de copii. Capacitatea maximă este de 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii.
* Cazarea 3 + 1 este permisă numai dacă al treilea adult are vârsta cuprinsă între 13 și 17,99 ani. Cazare interzisă 3 + 1 când toți cei 3 adulți au peste 17,99 ani.

Pătuțul de copii este disponibil la cerere prealabilă, la un cost de 2,50 EUR pe zi.
Animalele de companie nu sunt permise.
Hotelul nu este potrivit pentru persoanele cu dizabilități.
Despre hotel: Există un restaurant principal cu 200 de locuri și o terasă cu 160 de locuri, un bar în hol, un snack bar și un bar la piscină.
Sport și spa: Pentru relaxarea completă și divertismentul oaspeților săi, hotelul are trei piscine în aer liber cu o terasă mare la soare, o piscină interioară mare încălzită pentru zilele mai reci din mai și septembrie, jacuzzi, saună, fitness, masaj, volei loc de joacă și minifotbal, tenis de masă, biliard.

Rezervă-ţi această vacanţă acum!

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.

Trimite această ofertă prietenilor tăi

Abonează-te la newsletter-ul Jolie Travel Family!

Pentru a primi cele mai noi oferte de vacanţă direct pe adresa ta de e-mail